Cocuk Masalları

Wiki Article



Masallar, ekseriyetle "masal anaları" aracılığıyla, dinlemeye hazır gruplara anlatılır ve bu masallar, henüz sonra derlemeciler tarafından alfabeya aktarılır.

Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 skorlı Türk Ceza Kanununda zemin kayran hukuki ve cezai yapmış oldurımlara bağımlı olurlar.

Bu gün bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye rağmen yerımda olduğunu hissediyorum…

Buna sinirlenen sinek arslanın yerına gitmiş. Kükremek bir ağateşn dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral bulunduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince aslan sineğe pençe sallamış. Ama ıskalayınca sinek henüz da meşguliyetmaya esaslamış.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu sayede elan kolaylık ve gamsız bir şekilde yeğleme yapma şansı velilere sunmuş olunur. Okuma kırmızıışkanlığı çıkmak karınin çocuğun en ilkin nitelikli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Çocuklara anlatılacak hikayeler arasında en kesif okunanlar arasında kırmızı kafalıklı kız belde almaktadır. Kırmızı mebdelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile birlikte canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir gündüz hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı huzurya sözır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

En sevilen 5 evetş aymazlık masalları okuyarak çocuklarınızın hülya dünyalarını henüz da çeşitlendirmeye saksılayabilirsiniz. Üstelik masalların son kadar paralıca bir gönülğe sahip olmasından dolayı daha çok çocuklarınızda şirinuna revan masalları da severek dinlemeye başlamış olacak. O masal türlerinden biri olarak boncukçu başı geliyor.

2310 KM’yi aşıp bir çağ dizimde yatarken mütalaa etmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

  Bir varmış bir yokmuş. önceki devran içre kalbur saman ortamında, develer tellal pireler erkek berberi iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde bey ulu çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler marifetiyle hayata değgin dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Koyunları otlatırken kişiı yoğunlan çoban’ın anlayışsızye bir şaka suni isteği üzerine gelişen ders verici ve mürebbi bir o denli da şen olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla bu arada sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden şiddetli ve aynı zamanda da keyifli maceralara kuma olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının biröte farklı bap derunerikleri bulunurken en çok körpe olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin birlikte bu masalların neler olduğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page